Perla 0-8mm - Ngjites & bojak - Bojak

Perla 0-8mm

Llaç mbushës me bazë çimento, hidroizolues dhe i përforcuar. Ofron qëndrueshmëri të përsosur të ngjyrës, rezistencë mekanike të jashtëzakonshme, dhe aftësi antibakteriale të cilat …

View Details