THERMOKAPA SYSTEM – SISTEMI MANTEL

Sistemi më Eficient I termoizolimit nga jashtë për muret! Është zgjedhja më e sigurt, me fleksibilitet, jetëgjatësi dhe shumë ekonomike për izolimin e fasadave, duke kombinbuar çdo opsion të materialeve izoluese, organike dhe jo organike në ngjitje, shtresa përforcuese dhe suvave, ngjyra dhe sipërfaqeve dekoruese. Mëso më tepër..

 

 

thermokapa-layers-1-141222

Garancia BAUER

  • Njohuria e Bauer
  • Eksperienca 50-vjeçare
  • Cilësia maksimale e materialeve dhe mjeshtëria e aplikimit
  • Marka CE në sistem dhe produkte
  • Çertifikimi ETA (European Technical Approval)
  • Elasticitet I veçantë, rezistencë e pakrahasueshme ndaj plasaritjeve dhe dëmtimeve!
  • Zgjedhje pa limit në ngjyra dhe teksturë të sipërfaqes !
  • Përmirësim i vazhdueshëm i materialeve dhe metodave të ndërtimit për jetëgjatësi dhe ekonomi!

Avantazhet e sistemit

Fortësi dhe jetëgjatës

Projektuar nga BAUER për të mbrojtur ndërtesat nga çdo ndikim I jashtëm për dekada!

Kursen Energjinë

Mbrojtje maksimale nga lagështira dhe myku

Rezistencë e lartë ndaj ujit dhe ajrosje e shkëlqyer e mureve të ndërtesës duke eleminuar kondensimin dhe mykun!

Mbrojtje maksimale nga plasaritjet

Metoda më efektive për rinovimin e fasadave të vjetra të cilat kanë plasaritje dhe probleme të tjera duke I ofruar elasticitet, fortësi, dhe mbrojtje për shumë vite duke reduktuar plasaritjet si pasojë e bymimit dhe tkurrjes së materialeve