Epoxy plus - Ngjites & bojak - Bojak

Epoxy plus

Ngjitës për pllaka me bazë epoksike, pa tretës, antibakterial, krejtësisht I sigurt ndaj ujit dhe njollave për fuga ndërmjet 0 dhe 20 mm. Ka …

Të dhënat e produktit
Perla 0-8mm - Ngjites & bojak - Bojak

Perla 0-8mm

Llaç mbushës me bazë çimento, hidroizolues dhe i përforcuar. Ofron qëndrueshmëri të përsosur të ngjyrës, rezistencë mekanike të jashtëzakonshme, dhe aftësi antibakteriale të cilat …

Të dhënat e produktit