Perla 0-8mm

Perla 0-8mm

Llaç mbushës me bazë çimento, hidroizolues dhe i përforcuar. Ofron qëndrueshmëri të përsosur të ngjyrës, rezistencë mekanike të jashtëzakonshme, dhe aftësi antibakteriale të cilat parandalojnë krijimin e baktereve. Është shumë rezistent ndaj papastërtive dhe tepër I lehtë për t’u pastruar.
I përshtshëm për pllaka qeramike , graniti, pllaka xhami për mozaikë dhe gurë natyralë, për përdorim brenda dhe jashtë në mure dhe dysheme. Parametrat dhe përbërja shumë e avancuar I japin aftësi shumë të mira për mbushjen e shpejtë të fugave dhe pastrim të mbetjeve
Klasifikohet si llaç I përforcuar, hidroizolues dhe me rezistencë të lartë ndaj abrazionit I tipit CG2WA sipas EN 13 888
Forma: Pluhur në 16 ngjyra
Dendësia e përzierjes me ujë ≈2,0 kg / l

Consumption

0,2-2,0 kg/m2

Colors

16 colors

Packaging

5kg
Perla 0-8mm - Ngjites & bojak - Bojak

Perla 0-8mm

Llaç mbushës me bazë çimento, hidroizolues dhe i përforcuar. Ofron qëndrueshmëri të përsosur të ngjyrës, rezistencë mekanike të jashtëzakonshme, dhe aftësi antibakteriale të cilat …

View Details