BAUER është një kompani lider në industrinë e prodhimit të materialeve kimike të ndërtimit dhe llaçrave me një performancë të lartë dhe fokus në produktet miqësore me ambientin. Bauer përdor eksperiencën më shumë se 50 vjeçare, lëndë të para natyrore dhe të rinovueshme, materiale dhe zgjidhje teknike për industrinë e ndërtimit, për të realizuar produkte të cilat na ndihmojnë të jetojmë më mirë!

Me synimin në rritjen e qëndrueshme dhe mirëqënien e vazhdueshme, BAUER i dedikohet tërësisht ofrimit të materialeve natyrore të cilësisë më të lartë për industrinë e ndërtimit. Cilatdo të jenë nevojat tuaja për materiale kimike të ndërtimit apo llaçra, ju lutem na kontaktoni për të marrë asistencë të menjëherëshme dhe profesionale!

BAUER prodhon dhe u ofron klientëve të saj një gamë të gjerë materialesh kimike të ndërtimit dhe llaçra për çdo lloj aplikimi që përfshihen në 6 kategoritë e mëposhtëme

Material për hidroizolim
Ngjitës për pllaka dhe llaç
Materiale riparuese dhe aditivë për beton dhe llaç
Sisteme të termoizolimit
Suva të gatshme
Dysheme Industriale

Synimi ynë është I thjeshtë: në vend të hollësive të panevojshme, ne fokusohemi tek zgjidhjet reale!

Si një kompani e cila I njeh mirë kërkesat e tregut dhe klientëve, gama jonë ofron zgjidhje të plota dhe produkte të cilat përkojnë me kërkesat e klientëve.

Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë mënyrës sesi ne organizojmë ambjentet ku jetojmë, nga transpirimi I mureve në ate sesi ndërtesa është izoluar, nga ndotja e mjediseve në krijimin e ambienteve të sigurta dhe të shëndetshme.

Bauer kombinon njohjen e thellë të kimisë me marketingun për të krijuar dhe ofruar produkte unike, naturale , lëndë të para të rinovueshme gjithmonë me fokus klientin!