Plaster fill - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster fill

Suva e aplikueshme në një shtresë, për përdorim brenda dhe jashtë. Aplikohet në shtresë me trashësi maksimale 30 mm ne mure tulle ose betoni …

Të dhënat e produktit
Plaster - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster

Veshje finale- suva, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë trajtuar me prajmer. Ka …

Të dhënat e produktit
Plaster Fix - Materiale riparimi - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster Fix

Suva riparuese me veprim të shpejtë, për riparime të çdo lloji. Ideale për riparimin e këndeve, mbushje të plasaritjeve, riparime të grafiatove të dëmtuara …

Të dhënat e produktit
Plaster fin - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster fin

Veshje finale- suva e modifikuar me polimere, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë …

Të dhënat e produktit