Epoxy plus

Epoxy plus

Ngjitës për pllaka me bazë epoksike, pa tretës, antibakterial, krejtësisht I sigurt ndaj ujit dhe njollave për fuga ndërmjet 0 dhe 20 mm. Ka nivel të konsiderueshëm të rezistencës kimike dhe mekanike, garanton stabilitetin e sipërfaqeve të qeramikës për shumë vite. Është I thjeshtë për t’u aplikuar dhe I pastër.
Forma : Dy komponentë A: pasta B: përforcuesi

Consumption

0,2-2,0 kg/m2

Colors

5 colors

Packaging

5kg