Superlat Latex

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve apo plasaritjeve.
Është ideal:
Si nxitës për hidroizolimin dhe ngjitjen në suvatë plastike
Për rritjen e parametrave mekanike dhe fleksibilitet në muraturë llaçi dhe tulle.
Për të realizuar llaçra riparues për stuktura të dëmtuara betoni dhe mbrojtje të hekurit nga korrozioni
Për dyshemetë me kërkesa të rritura të parametrave mekanike dhe kimike të tilla si garazhe, magazina, dysheme industriale etj
Primer për aderimin më të mirë të llaçit.
Llaç të papërshkueshëm nga uji.
Si agjent përmirësues në bojra për përdorim brenda dhe jashtë.
Dhe shumë më tepër.:
Superlat latex ofron llaçra me:
• Aderencë optimale për të gjitha shtresat, madje edhe në sipërfaqe të lëmuara
• Rrit rezistenca ndaj abrazionit
• Papërshkueshmëri e shkëlqyer nga uji
• Rrit elasticitetin (krijon suva pa plasaritje)
• Rrit vetitë mekanike
• Rrit qëndrueshmëri ndaj cikleve të ngrirje – shkrirjes
• Rrit rezistencën kimike ndaj të acideve të lehta

Consumption

1:5 - 1:1 Superlat : mixing water

Colors

Packaging

1kg, 5kg, 20kg, 120kg
Superfix 7 - Materiale riparimi - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Superfix 7

Stuko super e imët e modifikuar me polimere për të realizuar sipërfaqe shumë fine. Për aplikikime brenda dhe jashtë në suva, pllaka gips-çimentato të …

View Details
Stucocem - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Stucocem

Stuko e imët e modifikuar me polimere me rezistencë të lartë ndaj lagështisë, për mbylljen plasaritjeve, të çarave apo poreve në sipërfaqet e betonit. …

View Details
Betofix A40 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix A40

Llaç –rezinë me bazë çimento, i armuar me fibra për riparimin e betonit, nuk përmban përbërës korrozive. I përshtatshëm për armimin dhe riparimin e …

View Details
Betofix B70 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix B70

Llaç çimento I përforcuar me fibra për riparime. Rrit më tepër se 2 herë rezistencën në shtypje në krahasim me betonin e zakonshëm, thiksotrop …

View Details
Plaster Fix - Materiale riparimi - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster Fix

Suva riparuese me veprim të shpejtë, për riparime të çdo lloji. Ideale për riparimin e këndeve, mbushje të plasaritjeve, riparime të grafiatove të dëmtuara …

View Details
Superfix 30 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Izolues elastikë fugash

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj. Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në …

View Details
Aquablock - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Aquablock

Çimento me ngrirje të shpejtë për aplikim të menjëhershëmpër mbylljen e rrjedhjeve të ujit dhe ankorim të shpejtë. Përzierja mund të përpunohet për 1-2 …

View Details
Superlat Latex - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details