Extra

Extra

Ngjtës pllakash me bazë çimento I cilësisë së lartë. Për fiksimin e pllakave të qeramikës në mure dhe dysheme. Ideale për sipërfaqe betoni, tulle, suva etj. Rezistent ndaj ngricave dhe lagështisë.
Për përdorim brenda dhe jashtë. Ofron thiksotropi të lartë gjatë aplikimit dhe nuk rrëshket kur përdoret në sipërfaqet vertikale.
Klasifikohet si ngjitës I tipit C2T sipasEN 12004

Consumption

1,5-4,0 kg/m2

Colors

Packaging

5kg, 25kg
Extra - Ngjites & bojak - Ngjites per pllaka

Extra

Ngjtës pllakash me bazë çimento I cilësisë së lartë. Për fiksimin e pllakave të qeramikës në mure dhe dysheme. Ideale për sipërfaqe betoni, tulle, …

View Details
Bau flex fiber - Ngjites & bojak - Ngjites per pllaka

Bau flex fiber

Ngjitës për pllaka I përforcuar me fibra dhe polimere, me rezistencë të lartë ndaj plasaritjes, ngricës dhe lagështisë. Për fiksimin e pllakave të çdo …

View Details
Classic - Ngjites & bojak - Ngjites per pllaka

Classic

Ngjtës pllakash me bazë çimento. Për fiksimin e pllakave të qeramikës në mure dhe dysheme. Ideale për sipërfaqe betoni, tulle, suva etj. Për përdorim …

View Details
Bau flex - Ngjites & bojak - Ngjites per pllaka

Bau flex

Ngjitës për pllaka I përforcuar me fibra dhe polimere, me ngjitje perfekte në sipërfaqet të cilat I nënshtrohen presionit të lartë. Për aplikime të …

View Details
Hyper flex - Ngjites & bojak - Ngjites per pllaka

Hyper flex

Ngjitës pllakash shumë cilësor, me elasticitet të përkryer, I pa krahasueshëm në sipërfaqet që I nënshtrohen trysnive të vazhdueshme. Për aplikime të cilat kërkojnë …

View Details
Super acrylic - Ngjites & bojak - Ngjites per pllaka

Super acrylic

Ngjitës pllakash I cilësisë së lartë me bazë çimento, i modifikuar me polimere Për fiksimin e pllakave të granitit dhe në përgjithësi pllakave absorbuese …

View Details