Hardox 360

Hardox 360

Shtresë epoksike autoniveluese pa tretës për dysheme industriale. Përdoret në trashësi 2-3 mm duke I shtuar 1/1 rërë kuarci. Ideale për aplikimet me kërkesa të larta të qëndrueshmerisë mekanike dhe rezistencë ndaj gërryerjes. Për aplikim të brendshëm në ambiente prodhimi, magazina, në industrinë e pijeve dhe ushqimeve, garazhe etj .
Baza : Komponenti A:rezinë epoksike Komponenti B : Ngurtësues
.

Consumption

≈ 0,8 kg/m2/mm

Colors

5 RAL colors

Packaging

20kg (A+B)
Hardox 360 - Dyshemetë - Dysheme Rrëshire

Hardox 360

Shtresë epoksike autoniveluese pa tretës për dysheme industriale. Përdoret në trashësi 2-3 mm duke I shtuar 1/1 rërë kuarci. Ideale për aplikimet me kërkesa …

View Details
Hardox 01S - Dyshemetë - Dysheme Rrëshire

Hardox 01S

Prajmer transparent epoksik me dy komponentë me bazë tretësi, për dysheme industriale. Për trajtimin e sipërfaqeve të cilat do të mbulohen me shtresa epoksike.

View Details
Hardox 11 - Dyshemetë - Dysheme Rrëshire

Hardox 11

Prajmer transparent epoksik me dy komponentë pa tretës, për dysheme industriale. Për trajtimin e sipërfaqeve të cilat do të mbulohen me shtresa epoksike dhe …

View Details
Aqua primer - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i tarracave - Dyshemetë - Dysheme Rrëshire

Aqua primer

Prajmer transparent epoksik me dy komponentë me bazë uji, për dysheme industriale. Për trajtimin e sipërfaqeve të cilat do të mbulohen me shtresa epoksike …

View Details
Hardox P 22 - Dyshemetë - Dysheme Rrëshire

Hardox P 22

Sistem boje epoksike me ngjyrë, pa solvent. Ideale për sipërfaqe që kërkojnë fortësi të lartë mekanike dhe rezistencë ndaj gërryerjes Baza : Komponenti A: …

View Details