Malta Star - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Star

Veshje finale- suva, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë trajtuar me prajmer. Ka …

View Details
Malta Plus - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Plus

Veshje finale- suva e modifikuar me polimere, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë …

View Details
Malta Uno - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Uno

Suva e aplikueshme në një shtresë, për përdorim brenda dhe jashtë. Aplikohet në shtresë me trashësi maksimale 30 mm ne mure tulle ose betoni …

View Details
Plaster Fix - Materiale riparimi - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster Fix

Suva riparuese me veprim të shpejtë, për riparime të çdo lloji. Ideale për riparimin e këndeve, mbushje të plasaritjeve, riparime të grafiatove të dëmtuara …

View Details