Malta Uno

Malta Uno

Suva e aplikueshme në një shtresë, për përdorim brenda dhe jashtë. Aplikohet në shtresë me trashësi maksimale 30 mm ne mure tulle ose betoni të cilat duhet të trajtohen paraprakisht me Kapagrip. Ofron ngjitje shumë të mirë, rezistencë të lartë edhe në kushtet ekstreme të motit, gjithashtu lejon dhe transpirimin e mureve.
Aplikohet me dorë ose makineri të posaçme për suva me punueshmëri të përkryer
Forma: Llaç I thatë çimentoz me granulometri maksimale 1.2 mm
I disponueshëm në ngjyra të ndryshme sipas kërkesës
.

Consumption

≈ 13 kg/m2/cm

Colors

Packaging

25kg
Malta Star - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Star

Veshje finale- suva, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë trajtuar me prajmer. Ka …

View Details
Malta Plus - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Plus

Veshje finale- suva e modifikuar me polimere, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë …

View Details
Malta Uno - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Uno

Suva e aplikueshme në një shtresë, për përdorim brenda dhe jashtë. Aplikohet në shtresë me trashësi maksimale 30 mm ne mure tulle ose betoni …

View Details
Plaster Fix - Materiale riparimi - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster Fix

Suva riparuese me veprim të shpejtë, për riparime të çdo lloji. Ideale për riparimin e këndeve, mbushje të plasaritjeve, riparime të grafiatove të dëmtuara …

View Details