Malta Star

Malta Star

Veshje finale- suva, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë trajtuar me prajmer. Ka ngjitje të jashtëzakonshme, rezistencë të lartë edhe në kushtet ekstreme të motit, gjithashtu lejon dhe transpirimin e mureve. Aplikohet me dorë ose makineri të posaçme për suva me punueshmëri të përkryer
Forma: Llaç I thatë çimentoz me granulometri maksimale 1.2 mm
Trashësia maksimale e aplikimit 5 mm
I disponueshëm në ngjyra të ndryshme sipas kërkesës
.

Consumption

≈ 7 kg/m2/5mm

Colors

Packaging

25kg
Malta Star - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Star

Veshje finale- suva, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë trajtuar me prajmer. Ka …

View Details
Malta Plus - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Plus

Veshje finale- suva e modifikuar me polimere, hidroizoluese për përdorim brenda dhe jashtë . Aplikohet ne Mure tulle dhe betoni të cilat paraprakisht janë …

View Details
Malta Uno - Suva - Suva me bazë çimentoje

Malta Uno

Suva e aplikueshme në një shtresë, për përdorim brenda dhe jashtë. Aplikohet në shtresë me trashësi maksimale 30 mm ne mure tulle ose betoni …

View Details
Plaster Fix - Materiale riparimi - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Suva - Suva me bazë çimentoje

Plaster Fix

Suva riparuese me veprim të shpejtë, për riparime të çdo lloji. Ideale për riparimin e këndeve, mbushje të plasaritjeve, riparime të grafiatove të dëmtuara …

View Details