Decoset

Decoset

Ngjitës I përsosur I modifikuar me polimere për aplikimet me shtresa të trasha (deri në 25 -30 mm). I përshtatshëm për fiksimin e tullave dekorative, gurëve natyralë, gurë industial të çdo tipi, pllaka të mëdha, pllaka qeramike dhe graniti. Për përdorim brenda dhe jashtë. Ka kohë punueshmërie të gjatë për një fiksim më të shpejtë dhe më të sigurtë. Ky material mund të përdoret për mbushje.

Consumption

2,0-8,0 kg/m2

Colors

Packaging

25kg
Crystal g - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Crystal g

Ngjitës për tulla xhami, anti fungal I modifikuar me polimere. I njëjti material përdoret edhe për mbushje të tullave të xhamit .

View Details
Pyroflex - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Pyroflex

Ngjitës special për oxhakë dhe materiale të tjera refraktare . Aplikohet në gjithë tipet e tullave zajrrduruese dhe materialet që kërkojnë rezistencë ndaj temperaturave …

View Details
Decoset - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Decoset

Ngjitës I përsosur I modifikuar me polimere për aplikimet me shtresa të trasha (deri në 25 -30 mm). I përshtatshëm për fiksimin e tullave …

View Details
Petroblock - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Petroblock

Ngjitës i modifikuar me polimere për elementë të lehtë strukturalë dhe blloqe betoni të lehtësuara. Ngjitës, fiksues dhe suva të gjitha në një produkt. …

View Details