Petroblock

Petroblock

Ngjitës i modifikuar me polimere për elementë të lehtë strukturalë dhe blloqe betoni të lehtësuara. Ngjitës, fiksues dhe suva të gjitha në një produkt. Përbërja e përmirësuar siguron një fortësi mekanike të shkëlqyer për muret e ekspozuara në kushtet ekstreme të motit. Garanton izolim termik efektiv në mure të bëra nga blloqe betoni të lehtësuar, ka rezistencë dhe jetëgjatësi të lartë!

Consumption

15-20 kg/m3 of blocks

Colors

Packaging

25kg
Crystal g - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Crystal g

Ngjitës për tulla xhami, anti fungal I modifikuar me polimere. I njëjti material përdoret edhe për mbushje të tullave të xhamit .

View Details
Pyroflex - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Pyroflex

Ngjitës special për oxhakë dhe materiale të tjera refraktare . Aplikohet në gjithë tipet e tullave zajrrduruese dhe materialet që kërkojnë rezistencë ndaj temperaturave …

View Details
Decoset - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Decoset

Ngjitës I përsosur I modifikuar me polimere për aplikimet me shtresa të trasha (deri në 25 -30 mm). I përshtatshëm për fiksimin e tullave …

View Details
Petroblock - Ngjites & bojak - Kola për përdorime të posaçme

Petroblock

Ngjitës i modifikuar me polimere për elementë të lehtë strukturalë dhe blloqe betoni të lehtësuara. Ngjitës, fiksues dhe suva të gjitha në një produkt. …

View Details