Flexible PU Sealant

Flexible PU Sealant

Silikon ngjitës një komponentësh, shumë përdorimësh, pa solvent dhe shumë rezistent ndaj lagështisë! I përshtatshëm për mbylljën e fugave vertikale dhe horizontale me spesor 10-25 mm, për përdorim brenda dhe jashtë. Mundëson ngjitje shumë të mirë në të gjithë materialet e ndërtimit si: beton, suva, gurë natyralë dhe sintetikë, metal, alumin, dru, pllaka qeramike, plastikë etj. Ideal për ngjitje , mbushje, restaurime, riparime dhe ngjitje në parvazet e dritareve, shkallë, ballkone, fugat rreth dyerve e dritareve, fasada, panele metali, fuga betoni e shumë të tjera. Mund të lyhet me bojë.

Consumption

-

Colors

Packaging

310ml, 600ml
Flexible PU Sealant - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Izolues elastikë fugash

Flexible PU Sealant

Silikon ngjitës një komponentësh, shumë përdorimësh, pa solvent dhe shumë rezistent ndaj lagështisë! I përshtatshëm për mbylljën e fugave vertikale dhe horizontale me spesor …

View Details
Superfix 30 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Izolues elastikë fugash

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj. Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në …

View Details
Superfix 50 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Izolues elastikë fugash

Superfix 50

Rezinë epoksike me dy komponente për injeksion, me viskozitet të ulët, pa solvente Është një izolues që nuk tkurret, i përshtatshëm për mbushje, ngjitje …

View Details