Superfix 30

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj.
Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në tërheqie shumë më të madhe se rezistenca në tërheqie e vetë betonit midis materialeve të natyrave të ndryshme si beton, gur natyral, llaçi, tullat, blloqet e betonit,çelik, hekur, alumin, dru, xham, poliester, materiale epoksike. Aplikohet me mistri në shtresa me trashësi maksimale 30 mm në sipërfaqe horizontale dhe 15 mm në sipërfaqet vertikale
Forma: Pastë thiksotropike
Dendësia (A+B): 1.8 kg/l

Consumption

1,8 kg/m2/mm

Colors

Packaging

1kg (A+B), 10kg (A+B)
Flexible PU Sealant - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Izolues elastikë fugash

Flexible PU Sealant

Silikon ngjitës një komponentësh, shumë përdorimësh, pa solvent dhe shumë rezistent ndaj lagështisë! I përshtatshëm për mbylljën e fugave vertikale dhe horizontale me spesor …

View Details
Superfix 30 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Izolues elastikë fugash

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj. Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në …

View Details
Superfix 50 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Izolues elastikë fugash

Superfix 50

Rezinë epoksike me dy komponente për injeksion, me viskozitet të ulët, pa solvente Është një izolues që nuk tkurret, i përshtatshëm për mbushje, ngjitje …

View Details