Hardox flu-300

Hardox flu-300

Autonivelues me aplikim të shpejtë, kohë të gjatë punueshmërie, tkurrje të vogël. Ideal për shtresa 2-30 mm. Përdoret për nivelimin dhe përmirësimin e dyshemeve të kateve, aplikohet shpejt dhe ka punueshmëri të shkëlqyer, sidomos në ambientet e brendëshme. Mund të mbulohet me tapet, mermer, gurë natyral, parket, dysheme druri, gomë, PVC, pllaka qeramike të çdo tipi. Mund të lihet edhe si sipërfaqe finale në ambjentet për përdorim shtëpiak si; depo, podrume, papafingo.

Consumption

1,6 kg/m2/mm

Colors

Packaging

25kg
Hardox level - Dyshemetë - Dysheme me bazë çimentoje

Hardox level

Autonivelant me bazë çimento për mbushje të dyshemeve. I përshtatshëm për pllaka qeramike dhe mermeri. Për trashësi deri në 10 cm për shtresë.

View Details
Hardox flu-300 - Dyshemetë - Dysheme me bazë çimentoje

Hardox flu-300

Autonivelues me aplikim të shpejtë, kohë të gjatë punueshmërie, tkurrje të vogël. Ideal për shtresa 2-30 mm. Përdoret për nivelimin dhe përmirësimin e dyshemeve …

View Details
Hardox extra - Dyshemetë - Dysheme me bazë çimentoje

Hardox extra

Përforcues sipërfaqe për dysheme industriale, me bazë çimento dhe rërë kuarci. Ideal për sipërfaqe shumë të dëmtuar, që duhet t’I rezistojnë gërryerjes si dhe …

View Details