Hardox level

Hardox level

Autonivelant me bazë çimento për mbushje të dyshemeve. I përshtatshëm për pllaka qeramike dhe mermeri. Për trashësi deri në 10 cm për shtresë.

Consumption

15 kg/m2/cm

Colors

Packaging

25kg
Hardox level - Dyshemetë - Dysheme me bazë çimentoje

Hardox level

Autonivelant me bazë çimento për mbushje të dyshemeve. I përshtatshëm për pllaka qeramike dhe mermeri. Për trashësi deri në 10 cm për shtresë.

View Details
Hardox flu-300 - Dyshemetë - Dysheme me bazë çimentoje

Hardox flu-300

Autonivelues me aplikim të shpejtë, kohë të gjatë punueshmërie, tkurrje të vogël. Ideal për shtresa 2-30 mm. Përdoret për nivelimin dhe përmirësimin e dyshemeve …

View Details
Hardox extra - Dyshemetë - Dysheme me bazë çimentoje

Hardox extra

Përforcues sipërfaqe për dysheme industriale, me bazë çimento dhe rërë kuarci. Ideal për sipërfaqe shumë të dëmtuar, që duhet t’I rezistojnë gërryerjes si dhe …

View Details