Monokapa flex

Monokapa flex

Suva grafiato 100% akrilike e gatshme për përdorim si rifiniturë e fasadave
Mundëson ngjitje të përkryer dhe rezistencë ndaj ujit, elasticitet të lartë dhe lejon transpirimin e elementëve strukturor.
Shumë rezistent ndaj algave dhe baktereve. Monokapa Flex ka koeficient tepër të ulët të përthithjes së ujit. Qëndrueshmëri të përkryer e ngjyrës në proçesin e tharjes dhe mundësi pa limit për ngjyrë dhe teksturë. Punueshmëri mbresëlënëse, dhe rezistente ndaj goditjeve mekanike
Përbërja: Pastë akrilike e gatshme për përdorim
Granulometria : F-1,0mm, F-1.5mm, F-2.0mm, R-2.0mm

Consumption

1,0mm ≈ 1,8kg/m2 1,5mm ≈ 2,7kg/m2 2,0mm ≈ 3,0kg/m2 3,0mm ≈ 4,0kg/m2

Colors

1000 colors

Packaging

25kg
Monokapa flex - Suva - Suva akrilike - Izolimi termik i fasadave - Produktet e sistemit

Monokapa flex

Suva grafiato 100% akrilike e gatshme për përdorim si rifiniturë e fasadave Mundëson ngjitje të përkryer dhe rezistencë ndaj ujit, elasticitet të lartë dhe …

View Details
Kapasil - Suva - Suva akrilike - Izolimi termik i fasadave - Produktet e sistemit

Kapasil

Suva grafiato 100% me bazë silikoni e gatshme për përdorim si rifiniturë e fasadave Mundëson rezistencë të përkryer ndaj ujit , ngjitje të fortë, …

View Details
Granulato - Suva - Suva akrilike - Izolimi termik i fasadave - Produktet e sistemit

Granulato

Suva akrilike e gatshme për përdorim me përbërje kuarci me ngjyrë duke dhënë një sipërfaqe dekorative me shumë mundësi ngjyrash. Mundëson ngjitje dhe elasticitet …

View Details