Pe 112

Pe 112

Pastrues special për gurë natyral dhe oxhakë. Pastron dhe mirëmban ngjyrën natyrale të gurit duke larguar çdo lloj papastërtie si pluhur, myshk, blozë (në oxhakë) dhe çdo lloj materiali që mund të grumbullohet gjatë kohës. Nëse ka dyshime për sipërfaqen, rekomandohet të testohet në një zonë të vogël paraprakisht.
Përbërja Kimike: Solucion Acidi fosforik dhe detergjentë sintetikë

Consumption

4-5 m2/ l

Colors

transparent

Packaging

1kg, 5kg
Super grip - Ngjites & bojak - Produkte shtesë

Super grip

Prajmer Hi –Tech me një komponent, me bazë uji, I përshtatshëm për përforcim të ngjitësve çimentoz, llaçrave dhe shtresave autonivelante. Për sipërfaqe absorbente dhe …

View Details
Superlat Latex - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details
Pe 112 - Ngjites & bojak - Produkte shtesë

Pe 112

Pastrues special për gurë natyral dhe oxhakë. Pastron dhe mirëmban ngjyrën natyrale të gurit duke larguar çdo lloj papastërtie si pluhur, myshk, blozë (në …

View Details
Ce 111 - Ngjites & bojak - Produkte shtesë

Ce 111

Pastrues special për pllaka qeramike. Në mënyrë shumë efikase pastron çdo mbetje të çimentos, grafiatos, gëlqeres, sikurse edhe bojë apo materiale të tjera si …

View Details