Super grip

Super grip

Prajmer Hi –Tech me një komponent, me bazë uji, I përshtatshëm për përforcim të ngjitësve çimentoz, llaçrave dhe shtresave autonivelante. Për sipërfaqe absorbente dhe jo absorbente të tilla si; pllaka të vjetra, mermer, mozaikë, dysheme industriale, dysheme metalike, dysheme me PVC etj.
Forma: Emulsion akrilik
.

Consumption

≈ 0,15 kg/m2

Colors

transparent

Packaging

1kg, 5kg, 20kg
Super grip - Ngjites & bojak - Produkte shtesë

Super grip

Prajmer Hi –Tech me një komponent, me bazë uji, I përshtatshëm për përforcim të ngjitësve çimentoz, llaçrave dhe shtresave autonivelante. Për sipërfaqe absorbente dhe …

View Details
Superlat Latex - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details
Pe 112 - Ngjites & bojak - Produkte shtesë

Pe 112

Pastrues special për gurë natyral dhe oxhakë. Pastron dhe mirëmban ngjyrën natyrale të gurit duke larguar çdo lloj papastërtie si pluhur, myshk, blozë (në …

View Details
Ce 111 - Ngjites & bojak - Produkte shtesë

Ce 111

Pastrues special për pllaka qeramike. Në mënyrë shumë efikase pastron çdo mbetje të çimentos, grafiatos, gëlqeres, sikurse edhe bojë apo materiale të tjera si …

View Details