Baucolor

Baucolor

Pigment në formë pluhuri me baze oksidi metali për ngjyrosjen e suvasë, betonit dhe llaçit.
Për t’iu shtuar çimentos së thatë bashkë me agregatet përpara shtimit të ujit
Për përdorim brenda dhe jashtë, bojakë dhe pllaka trotuari. Shembuj aplikimi: suva me ngjyrë, llaç i ngjyrosur i përdorur si bojak për trotuare, pllaka, gur natyral etj, llaç çimento me ngjyrë, pllaka trotuari dhe elemente betoni me ngjyrë, elementë të parafabrikuar me ngjyrë për kërkesa të veçanta arkitektonike etj.

Forma: Pluhur
Përbërja: Okside Minerale

Consumption

-

Colors

5 colors

Packaging

0,4kg=Ochre0,5kg=Blue0,7kg=Black,Cotto,Green
Stucocem - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Stucocem

Stuko e imët e modifikuar me polimere me rezistencë të lartë ndaj lagështisë, për mbylljen plasaritjeve, të çarave apo poreve në sipërfaqet e betonit. …

View Details
Betofix A40 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix A40

Llaç –rezinë me bazë çimento, i armuar me fibra për riparimin e betonit, nuk përmban përbërës korrozive. I përshtatshëm për armimin dhe riparimin e …

View Details
Betofix B70 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix B70

Llaç çimento I përforcuar me fibra për riparime. Rrit më tepër se 2 herë rezistencën në shtypje në krahasim me betonin e zakonshëm, thiksotrop …

View Details
Baucast - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Dyshemetë - Produkte shtesë

Baucast

Llaç mbushës i preçizionit të lartë, viskoz që nuk tkurret Veti të përkryera viskoziteti, për riparime me kërkesë të lartë fortësie. I përshtatshëm për …

View Details
UltraFast - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

UltraFast

Llaç çimento , i modifikuar me polimere për riparime dhe fiksim të shpejtë. Llaçi punohet për 5 deri 7 minuta, në varësi të ambientit …

View Details
Armoseal - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

Armoseal

Llaç për aplikim me furçë për mbrojtjen nga korrozioni të hekurit të armimit si dhe shtresë ngjitëse mes betonit të vjetër dhe atij të …

View Details
Superfix 50 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Izolues elastikë fugash

Superfix 50

Rezinë epoksike me dy komponente për injeksion, me viskozitet të ulët, pa solvente Është një izolues që nuk tkurret, i përshtatshëm për mbushje, ngjitje …

View Details
Superfix 30 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Izolues elastikë fugash

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj. Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në …

View Details
Superlat Latex - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details
Baucolor - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Aditivët e llaçit - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë

Baucolor

Pigment në formë pluhuri me baze oksidi metali për ngjyrosjen e suvasë, betonit dhe llaçit. Për t’iu shtuar çimentos së thatë bashkë me agregatet …

View Details