Bau Fibers

Bau Fibers

Fibra polipropileni për përforcime të betonit dhe llaçit. Parandalon plasaritjen nga tkurrja gjatë ngrirjes së llaçit. Teknologjia Baufibers mundëson një shpërndarje të shpejtë dhe homogjene në beton apo çimento
Bymimi në lëngje: 0%
Pika e shkrirjes: 170◦C
Numri I fibrave: ≈ 240 milion dhe 120 milion / kg me gjatësi respektivisht 6 mm dhe 12 mm

Consumption

0,6 kg/m3

Colors

Packaging

0,6kg
Baucast - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

Baucast

Llaç mbushës i preçizionit të lartë, viskoz që nuk tkurret Veti të përkryera viskoziteti, për riparime me kërkesë të lartë fortësie. I përshtatshëm për …

View Details
Bau Fibers - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale riparimi - Aditivët e llaçit

Bau Fibers

Fibra polipropileni për përforcime të betonit dhe llaçit. Parandalon plasaritjen nga tkurrja gjatë ngrirjes së llaçit. Teknologjia Baufibers mundëson një shpërndarje të shpejtë dhe …

View Details
Superlat Latex - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details
Baucolor - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale riparimi - Aditivët e llaçit

Baucolor

Pigment në formë pluhuri me baze oksidi metali për ngjyrosjen e suvasë, betonit dhe llaçit. Për t’iu shtuar çimentos së thatë bashkë me agregatet …

View Details