Baucast

Baucast

Llaç mbushës i preçizionit të lartë, viskoz që nuk tkurret
Veti të përkryera viskoziteti, për riparime me kërkesë të lartë fortësie.
I përshtatshëm për mbushjen e hapësirave në elementet e betonit, mbushjen e fugave, jastëqeve dhe ankorimin e makinerive etj.Trashësia maksimale e shtresës 100 mm. Tërësisht pa substanca korrozive dhe kloride, e modifikuar me polimere për ngjitje më të mirë në sipërfaqe. I klasifikuar si llaç riparues I tipit R4 sipas standardeve Europiane EN 1504-3

Consumption

2,1 kg/l

Colors

Packaging

25kg
Baucast - Produkte shtesë - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Dyshemetë

Baucast

Llaç mbushës i preçizionit të lartë, viskoz që nuk tkurret Veti të përkryera viskoziteti, për riparime me kërkesë të lartë fortësie. I përshtatshëm për …

View Details
Bau Fibers - Produkte shtesë - Materiale riparimi - Aditivët e llaçit - Dyshemetë

Bau Fibers

Fibra polipropileni për përforcime të betonit dhe llaçit. Parandalon plasaritjen nga tkurrja gjatë ngrirjes së llaçit. Teknologjia Baufibers mundëson një shpërndarje të shpejtë dhe …

View Details
Superlat Latex - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details
Baucolor - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale riparimi - Aditivët e llaçit - Suva

Baucolor

Pigment në formë pluhuri me baze oksidi metali për ngjyrosjen e suvasë, betonit dhe llaçit. Për t’iu shtuar çimentos së thatë bashkë me agregatet …

View Details