UltraFast

UltraFast

Llaç çimento , i modifikuar me polimere për riparime dhe fiksim të shpejtë. Llaçi punohet për 5 deri 7 minuta, në varësi të ambientit dhe temperaturës së ujit në përzierje. Trashësia deri në 30 mm për shtresë. Ultra Fast mundëson një ngjitje të lartë në sipërfaqe dhe është ideal për të fiksuar rrjetën e armimit në suva, riparime që bëhen në instalimet e profileve të aluminit, panele elektrike, punë hidraulike dhe përgjithësisht në punimet që kërkojnë fiksim të shpejtë. I përshtatshëm për ankorime dhe mbyllje të vrimave, fiksimin e profileve këndorë, dhe shumë aplikime të tjera. Klasifikuar si llaç riparues R3, në përputhje me kërkesat e standardit evropian EN 1504-3.

Consumption

17 kg/m2/cm

Colors

Packaging

3kg
Betofix A40 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix A40

Llaç –rezinë me bazë çimento, i armuar me fibra për riparimin e betonit, nuk përmban përbërës korrozive. I përshtatshëm për armimin dhe riparimin e …

View Details
Betofix B70 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix B70

Llaç çimento I përforcuar me fibra për riparime. Rrit më tepër se 2 herë rezistencën në shtypje në krahasim me betonin e zakonshëm, thiksotrop …

View Details
Armoseal - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

Armoseal

Llaç për aplikim me furçë për mbrojtjen nga korrozioni të hekurit të armimit si dhe shtresë ngjitëse mes betonit të vjetër dhe atij të …

View Details
Baucast - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Dyshemetë - Produkte shtesë

Baucast

Llaç mbushës i preçizionit të lartë, viskoz që nuk tkurret Veti të përkryera viskoziteti, për riparime me kërkesë të lartë fortësie. I përshtatshëm për …

View Details
UltraFast - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

UltraFast

Llaç çimento , i modifikuar me polimere për riparime dhe fiksim të shpejtë. Llaçi punohet për 5 deri 7 minuta, në varësi të ambientit …

View Details
Stucocem - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Stucocem

Stuko e imët e modifikuar me polimere me rezistencë të lartë ndaj lagështisë, për mbylljen plasaritjeve, të çarave apo poreve në sipërfaqet e betonit. …

View Details
Superfix 30 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Izolues elastikë fugash

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj. Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në …

View Details
Superfix 50 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Izolues elastikë fugash

Superfix 50

Rezinë epoksike me dy komponente për injeksion, me viskozitet të ulët, pa solvente Është një izolues që nuk tkurret, i përshtatshëm për mbushje, ngjitje …

View Details
Aquablock - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Aquablock

Çimento me ngrirje të shpejtë për aplikim të menjëhershëmpër mbylljen e rrjedhjeve të ujit dhe ankorim të shpejtë. Përzierja mund të përpunohet për 1-2 …

View Details
Superlat Latex - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details