Betofix B70

Betofix B70

Llaç çimento I përforcuar me fibra për riparime. Rrit më tepër se 2 herë rezistencën në shtypje në krahasim me betonin e zakonshëm, thiksotrop (trashësi deri 60 mm për shtresë), pa elemente korrozivë dhe kloride. Mundëson ngjitje të përkryer dhe është ideal për riparime të strukturave speciale të betonit, rritjen e fortësisë stukturale, riparime te betoneve të dëmtuar (kur struktura e hekurit ka dalë), riparimin e sipërfaqeve të betonit, shtresë përfundimtare dhe mbrojtëse e strukturave të betonit duke përfshirë trarët, shtyllat, pllakat, rampat, muret e ekspozuar, elemente dekorative, korniza dhe strukturat inxhinierike. Në mënyrë specifike për ndërhyrje të mesme apo të mëdha, ekzekutimin e shpejtë dhe rezultate që janë të gatshëm për t’u përdorur brenda ditës. Klasifikuar si llaç riparues R4, në përputhje me kërkesat e standardit evropian EN 1504-3

Consumption

15 kg/m2/cm

Packaging

5kg, 25kg
Stucocem - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Stucocem

Stuko e imët e modifikuar me polimere me rezistencë të lartë ndaj lagështisë, për mbylljen plasaritjeve, të çarave apo poreve në sipërfaqet e betonit. …

View Details
Betofix A40 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix A40

Llaç –rezinë me bazë çimento, i armuar me fibra për riparimin e betonit, nuk përmban përbërës korrozive. I përshtatshëm për armimin dhe riparimin e …

View Details
Betofix B70 - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Betofix B70

Llaç çimento I përforcuar me fibra për riparime. Rrit më tepër se 2 herë rezistencën në shtypje në krahasim me betonin e zakonshëm, thiksotrop …

View Details
Armoseal - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

Armoseal

Llaç për aplikim me furçë për mbrojtjen nga korrozioni të hekurit të armimit si dhe shtresë ngjitëse mes betonit të vjetër dhe atij të …

View Details
Baucast - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Dyshemetë - Produkte shtesë

Baucast

Llaç mbushës i preçizionit të lartë, viskoz që nuk tkurret Veti të përkryera viskoziteti, për riparime me kërkesë të lartë fortësie. I përshtatshëm për …

View Details
UltraFast - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit

UltraFast

Llaç çimento , i modifikuar me polimere për riparime dhe fiksim të shpejtë. Llaçi punohet për 5 deri 7 minuta, në varësi të ambientit …

View Details
Superfix 30 - Izolues elastikë fugash - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Superfix 30

Llaç epoksik, thiksotropik, pa solvent, dykomponentësh për përdorime të ndryshme si: riparime, ngjitje, izolime etj. Nuk ndikohet nga lagështia, mundëson ngjitje me rezistencë në …

View Details
Superfix 50 - Materiale Hidroizolimi - Materiale hidroizolimi për fuga - Materiale riparimi - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Izolues elastikë fugash

Superfix 50

Rezinë epoksike me dy komponente për injeksion, me viskozitet të ulët, pa solvente Është një izolues që nuk tkurret, i përshtatshëm për mbushje, ngjitje …

View Details
Aquablock - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot

Aquablock

Çimento me ngrirje të shpejtë për aplikim të menjëhershëmpër mbylljen e rrjedhjeve të ujit dhe ankorim të shpejtë. Përzierja mund të përpunohet për 1-2 …

View Details
Superlat Latex - Përforcimi dhe riparimi i betonit - Ndërtimi dhe riparimi i muraturave, Stukot - Aditivët e llaçit - Ngjites & bojak - Produkte shtesë - Suva - Produkte shtesë - Dyshemetë - Produkte shtesë - Materiale Hidroizolimi - Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave - Hidroizolimi i tarracave - Hidroizolimi i mureve - Materiale riparimi

Superlat Latex

Emulsion polimer I projektuar posaçërisht për përmirësimin karakteristikave të llaçrave. Për përgatitjen e llaçrave dhe suvave të hidroizoluara, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj çarjeve …

View Details